Massage bij kanker.

14-02-2014 20:57
Schrik niet, maar al bijna 1 op de 2 mensen krijgt tegenwoordig kanker en ik wil u daarbij begeleiden.  Bij massage bij kanker richt ik mij op de ontspanning. Het lichaam is ziek en hard aan het werk om te herstellen. Mogelijk worden er al diverse behandelingen in het ziekenhuis onder gaan....
14-02-2014 20:59
Sinds 1998 ben ik als, geboren en getogen Bodegraafse, masseuse werkzaam  in mijn eigen massage praktijk aan de noordzijde 27 te Bodegraven. Dit doe ik vanuit een holistische visie. Hierbij kijk ik naar de samenwerking tussen lichaam en geest. Wat heeft de klacht jou te vertellen?...
02-09-2019 19:18
                                          Anneke Nijholt is massagetherapeut in Joure en...

Contact

Beheerder Bertus Heeft u vragen dan kunt u zich wenden tot de Beheerder.

website@info-over-kanker.nl

Stuurt U een mail dan zal deze binnen enkele dagen worden beantwoord.