Boek: Fuck, ik heb prostaatkanker.

25-09-2023 18:24

 

 

 

 

 

Prostaatproblemen, vrijwel elke man krijgt ermee te maken. Veel van die mannen worden zelfs getroffen door prostaatkanker. Zo ook Hagenaar Chris Willemsen, bekende ex-voetballer, veelschrijver en uitgever van boeken. Over zijn ervaring met prostaatkanker verscheen een zeer persoonlijk boek.

 

Willemsen beschrijft de rollercoaster van ervaringen die zijn pad kruisten, vanaf de ontdekking van een te hoog PSA tot en met een reeks intensieve behandelingen. Hij neemt geen blad voor de mond. Gaat in detail in op soms wel heel intieme gebeurtenissen. En maakt de lezer zelfs af en toe aan het lachen. Naast complimenten voor de wijze waarop hij door de medici is behandeld, trekt hij ook ten strijde. Want, vraagt hij zich af, waarom wordt prostaatkanker nog niet (inter)nationaal bestreden? Kortom, Fuck, ik heb prostaatkanker! is een bloedserieus essay met een boodschap. Willemsen: ,,Iedere man van 50 jaar en ouder krijgt met prostaatproblemen te maken. Mijn dringende advies: Laat je PSA regelmatig checken, ga naar je huisarts, zorg dat je er op tijd bij bent en voorkom op die manier veel ellende…” 

 

 

Meer informatie over het boek en hoe je het kunt bestellen, vind je op: www.fuckikhebprostaatkanker.nl en www.nscboeken.nl