Bronnerhof Hospice in Born.

11-10-2014 18:18

 

 

 

 

 

 

 

 

Een laatste thuis.

 
 
 

 

 

 

 

Bronnerhof is een kleinschalig hospice of bijna thuis huis en valt onder de verantwoordelijkeid van de stichting 'Bijna thuis huis Swentibold', een plaats waar terminaal zieke mensen de laatste levensfase van hun leven kunnen doorbrengen in een warme, huiselijke omgeving. Het biedt een volwaardig alternatief voor thuis. Naast de zorg door de verpleegkundigen van Buurtzorg en de huisarts zijn de bewoners verzekerd van liefdevolle aandacht en opvang door onze vrijwilligers. Zij stellen alles in het werk om de laatste fase van het leven zo comfortabel en menswaardig mogelijk te maken.

 

Er is alle ruimte voor de wensen en behoeften van bewoners, familie en vrienden. Ook voor hen staat de deur wagenwijd open.

 

Bronnerhof is aangesloten bij VPTZ (Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg), registratienummer 1350.

 

In Bronnerhof wordt palliatieve mantelzorg geleverd aan iedere Nederlander die ongeneeslijk ziek is. In de praktijk komen onze gasten meestal uit Limburg, vooral uit de Westelijke Mijnstreek (kernen Born, Sittard, Geleen, Beek, Schinnen, Stein, Elsloo en de omringende dorpen), maar ook uit Midden-Limburg (vnl.  Susteren, Echt en de omringende dorpen).

 


 

Adres:

Bronnerhof

Bronstraat 9

6121 LG Born

Tel: 046-4861604

E-mail: info@bronnerhof.nl

 

 

 

 

 

Bron: www.bronnerhof.nl