De jonge vrouwen groep onder begeleiding van Jolanda, Wendy en Annemarie bij Inloophuis Wij / Allemaal te Purmerend. / Elke eerste maandag van de maand.

01-01-2024 19:30

 

 

 

 

 

 

De jonge vrouwen groep:

 

Na of tijdens kanker staat je wereld op zijn kop! Als jonge vrouw is je gewone leven met gezin, vrienden, werk, familie, sport en nog veel meer, op eens niet meer zo vanzelfsprekend. Er komt een hoop op je af en er wordt van alles van je verwacht. Je hebt vaak meerdere ballen in de lucht te houden en je bent ziek. Hoe doe je dat dan allemaal? Hoe zorg jij binnen je ziekteproces goed voor jezelf, je energie en gun je je een moment helemaal voor jou alleen of samen met gelijkgestemden. Na of tijdens kanker staat je wereld op zijn kop! Als jonge vrouw is je gewone leven met gezin, vrienden, werk, familie, sport en nog veel meer, op eens niet meer zo vanzelfsprekend. Er komt een hoop op je af en er wordt van alles van je verwacht. Je hebt vaak meerdere ballen in de lucht te houden en je bent ziek. Hoe doe je dat dan allemaal? Hoe zorg jij binnen je ziekteproces goed voor jezelf, je energie en gun je je een moment helemaal voor jou alleen of samen met gelijkgestemden.

 

Het Inloophuis Wij | Allemaal en Huis aan het Water bieden op de eerste maandag van de maand een thema avond voor jonge vrouwen die kanker hebben of hebben gehad.

 

 

 

 

 

 

Data + Tijd:

 
  • Elke eerste maandag van de maand - 19:30 tot 21:00 uur
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Door:

De jonge vrouwen groep wordt begeleid door Jolanda, Wendy en Annemarie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aanmelden:

Wil je hierbij aanwezig zijn? 

 

Aanmelden wordt gewaardeerd en kan bij één van onze gastvrouwen of via info@wij-allemaal.nl of info@stichtinghuisaanhetwater.nl

 
 
 
 

 

 

 

 

Adres + Tel:

Wij / Allemaal,

Burgemeester D. Kooimanweg 11-13,

1442 BZ Purmerend.

Tel: 0299 406 094

E-mail: info@wij-allemaal.nl

 

 

 

 

 

 

 

Bron: www.wij-allemaal.nl