Gespreksserie geestelijk verzorger door Jan-Willem van der Straten bij Toon Hermans Huis Amersfoort. / Elke dinsdag.

02-01-2024 00:00

 

 

 

 

 

 

Gespreksserie geestelijk verzorger:

 
 
Vanaf 1 januari 2024 is er nieuw aanbod in het Toon Hermans Huis Amersfoort: een serie van 5 gesprekken met een geestelijk verzorger verbonden aan ons centrum voor leven met én na kanker. De serie gesprekken is gericht op mensen met kanker en hun naasten van 50 jaar of ouder. De gesprekken zijn kosteloos voor de deelnemers.
 

 

 

 

Wat doet een geestelijk verzorger?

 
 
Jan-Willem van der Straten - geestelijk verzorger.
 
 
 
 
 
 

Bij een ingrijpende verandering kunnen allerlei vragen en thema’s naar boven komen. Als geestelijk verzorger begeleid ik mensen en maak ik ruimte voor wat er in hen omgaat. Dan ben ik een luisterend oor, iemand die aandacht voor u heeft en doorvraagt.
 

Ik ben 33 jaar, enthousiast over het vak van geestelijk verzorger dat voortdurend in ontwikkeling is. Ik heb ervaring in de ouderenzorg, ben expert op het gebied van zingeving, levensbeschouwing en ethiek. Naast het werk als geestelijk verzorger ben ik vrijgevestigd predikant en gastvoorganger in verschillende kerken.

 
 
 
 

 

 

Praktische informatie:

 
 
  • Data + Tijd: Elke dinsdag 
 
  • Begeleid door: Jan-Willem van der Straten - geestelijk verzorger.
 
  • Kosten: Gratis. 
 
  • Aanmelden kan via aanmelden@thha.nl of via het nummer van het Toon Hermans Huis Amersfoort: (033) 465 52 27, dan spreken we ook een tijdstip af.
 

 

 

 
 

 

 

Adres + Tel:

Toon Hermans Huis Amersfoort,

Regentesselaan 39,

3818 HH Amersfoort.

Tel: 033 - 465 52 27  

E-mail: info@thha.nl

 

 

 

 

 

 

Bron: www.thha.nl