Hospice Nijkerk en omstreken in Nijkerk.

08-08-2023 16:15

 

 

 

 

Wanneer u zich oriënteert op zorg in de laatste levensfase hebt u waarschijnlijk al veel te verwerken gekregen. Op deze website vindt u antwoord op veel van uw vragen over zorg in het hospice en in de thuissituatie. 

 

Een rustige, huiselijke omgeving met deskundige zorg voor mensen in de laatste levensfase en hun naasten, dat is Hospice Nijkerk. Het hospice heeft zes gastenkamers met eigen sanitair en terras in een prachtig historisch pand op een mooie locatie vlakbij de binnenstad en het station. De kamers zijn ruim, zodat de naaste kan logeren op de eigen kamer.

 

U kunt 24 uur per dag rekenen op respectvolle zorg door een deskundig team van verpleegkundigen en vrijwilligers. Zo heeft u alle ruimte voor wat echt belangrijk is: waardig en in alle rust afscheid nemen van elkaar en van het leven.

 

Om in Hospice Nijkerk te kunnen worden opgenomen hoeft u geen inwoner van Nijkerk, Nijkerkerveen of Hoevelaken te zijn. Onze gasten komen ook uit Bunschoten, Putten, Zeewolde en zelfs uit de rest van Nederland. Als u thuis wilt blijven, kunnen vrijwilligers ondersteuning bieden om uw naasten te ontlasten, zodat zij de mantelzorg kunnen volhouden.

 

 

 

 

Adres:

Hospice Nijkerk e.o.

Vetkamp 23

3862 JM Nijkerk

E-mail: info@hospicenijkerk.nl

Tel: 033 – 247 31 00

Contactformulier: www.hospicenijkerk.nl/contact/