KIJK. 8-jarige Ravi met hersentumor ontroert de jury tot tranen toe in ‘Britain’s Got Talent’.

22-04-2024 17:49

 

 

Auteur: IV - hln.be/tv

 

 

TV: In ‘Britain’s Got Talent’ verbaasde dit weekend de achtjarige Ravi de jury. De jongen, die een hersentumor heeft, kon zelfs jurylid Alesha Dixon (45) overtuigen om haar Golden Buzzer te gebruiken. “Je bent zo opmerkelijk.”

 

Het nieuwe seizoen van de talentenjacht ‘Britain’s Got Talent’ is nog maar net van start gegaan, en de achtjarige Ravi kon al meteen een felbegeerde Golden Buzzer in de wacht slepen. Samen met zijn ‘Dream Team’, een koor van mensen tussen de 5 en 78 jaar dat hij zelf aanstuurt, is Ravi dus zeker van een plekje in de liveshows.

 

De achtjarige jongen legt uit aan de juryleden dat hij altijd al wilde deelnemen aan het programma. Daarna vertelt hij ook dat er twee jaar geleden bij hem een hersentumor geconstateerd werd. “Ik ben hier om te laten zien dat ondanks wat het leven voor je in petto heeft, je altijd nog je dromen kunt bereiken”, legt hij uit.

 

Samen met zijn koor - dat bestaat uit Ravi’s vrienden, familie, leraren van school, medische professionals en andere kinderen met een hersentumor - zong hij ‘A Million Dreams’ uit de filmmusical ‘The Greatest Showman’. Wat meteen voor tranen zorgde bij juryleden Alesha Dixon en Amanda Holden. En dat was zelfs ook genoeg voor Dixon om de Golden Buzzer te gebruiken. “Het is zoiets persoonlijk, ik zeg altijd dat je erop mag drukken als het goed voelt. En jij bent zo’n opmerkelijke jongeman”, vertelde ze. Tot grote vreugde bij Ravi en z’n ‘Dream Team’.

 

 

KIJK. 8-jarige Ravi met hersentumor ontroert de jury tot tranen toe in 'Britain's  Got Talent' | TV | hln.be

Britain's Got Talent - Ravi .

Foto: TV.

 

 

 

Voor bericht 1 van Instagram klik hier

 

Voor bericht 2 van Instagram klik hier

 
 
 

Voor de video van dit Artikel klik hier

 
 
 
 
 
Bron: www.hln.be