Liemerije - Hospice De Hazelaar in Zevenaar.

10-07-2023 16:05

 

 

Hospice De Hazelaar:


Als u terminaal ziek bent, kunt u bij hospice De Hazelaar in alle rust en veiligheid sterven. In een warme, huiselijke sfeer ondersteunen wij u in uw laatste levensfase. Medewerkers en vrijwilligers doen er alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken.

 

 

Palliatieve zorg bij Liemerije:


Hospice De Hazelaar is gespecialiseerd in palliatieve zorg. Palliatieve zorg is de zorg voor een cliënt met een levensbedreigende ziekte die niet of niet meer kan genezen. Het woord “palliatief” is afgeleid van het Latijnse woord “pallium”, dat mantel betekent. Palliatieve zorg wordt op een zodanige manier verleend dat u deze zorg ervaart als een beschermende mantel.

 

In de laatste levensfase is een goede bestrijding van pijn en andere hinderlijke symptomen van groot belang. Bij hospice De Hazelaar hebben we daar veel aandacht voor. Daarnaast bieden we emotionele ondersteuning bij het accepteren van het naderende einde en het omgaan met de daarbij behorende rouwgevoelens. U kunt hierbij hulp krijgen van een psycholoog of algemeen geestelijk verzorger.

 

 

Zo zorgen wij voor u bij hospice De Hazelaar:


Bij hospice De Hazelaar krijgt u alle zorg die u nodig heeft van onze deskundige en betrokken medewerkers. Het palliatieve team bestaat uit (para)medici, verzorgenden en verpleegkundigen. Ook zijn er vrijwilligers die ondersteuning bieden. Onze zorg en ondersteuning zijn gericht op uw welbevinden en het zo goed mogelijk afronden van uw leven. Samen met uw naasten.

 

 

 

 

 

Adres:

Liemerije Zevenaar

Hunneveldweg 12

6903 ZN ZEVENAAR

Tel: 088 - 044 19 99

E-mail:  info@liemerije.nl