Look Good Feel Better bij HMC Antoniushove op 2 September 2024.

02-09-2024 09:00
 
 
 
 
 

 

Look Good Feel Better: Workshop: Uiterlijke verzorging bij kanker.

 
 
 
Ik heb me even niet ziek gevoeld
 
 
 
 
Kanker is een ziekte met ingrijpende gevolgen, zowel lichamelijk als emotioneel. Uiterlijke veranderingen die plaatsvinden bij kanker en de behandelingen hebben vaak een grote impact.
 

De stichting Look Good Feel Better zet zich in om voor alle mensen met kanker een positieve schakel te zijn in het ziekteproces. Even niet bezig zijn met ziek zijn, maar met jezelf beter voelen.

 

Deze workshop wordt aangeboden aan vrouwen die recent onder behandeling zijn van HMC en is mogelijk gemaakt dankzij de sponsoring van the American American Women’s Club of The Hague (AWC The Hague).
 

Voorafgaand aan de workshop ontvangt het team van het Informatieplein Oncologie je graag tussen negen en tien om elkaar te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van koffie, thee en wat lekkers.

 

 

 

Dit is wat  1 van de deelneemsters erover  schreef:

De workshop wordt verzorgd door schoonheidsspecialisten en haarwerkdeskundigen. Het was in een woord super. Zo fijn om allerlei tips te krijgen hoe je huid te verzorgen. Volgens een 10 stappenplan krijg je make-up advies. Daarna advies van een haarwerkdeskundige. Ze gaf ook advies over welke shampoo te gebruiken in geval van een kaal hoofd en had tal van sjaaltjes en mutsjes bij zich. Tussendoor werden we voorzien van koffie/thee en wat lekkers. Geen vraag werd als raar beschouwd. Tot groot genoegen kregen we een tas met make-up mee.

 

 

Programma:

 
  • 09.00 –  10.00 uur –  inloop en kennismaking met het aanbod van het Informatieplein Oncologie en de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.
 
  • 10.00 – 12.00 uur – workshop Look Good Feel Better
 
 
 
 

 

Data workshops 2024:

 
  • maandag 2 september
 
  • maandag 25 november
 
 
 
 

 

Je kunt je op diverse manieren aanmelden:

 
 
  • Per telefoon: 088 979 40 05
 
  • Per email: infoplein.oncologie@haaglandenmc.nl
 
 
 

 

Adresgegevens van de locatie:

HMC Antoniushove,

Burg. Banninglaan 1,

2262 BA Leidschendam.

 
 

Het informatieplein Oncologie is te vinden aan de buitenzijde van HMC Antoniushove, links naast de hoofdingang voorbij de apotheek.

 

 

 

 

Tip:

 
  • U kunt ook een online sessie volgen mocht deze datum niet lukken.
 
  • Deze workshops maken onderdeel uit van het aanbod van het informatieplein Oncologie. Voorafgaand aan deze sessie ontvangen we u graag op het informatieplein Oncologie en informeren we u over ons overig aanbod.