Palliatieve zorg Cicero Zorghuis (voorheen Heemhof) in Brunssum.

08-08-2023 16:23

 

 

 

 

 

 

Sinds 1 april 2020 heeft Cicero Zorghuis een palliatieve afdeling voor volwassenen in de laatste fase van hun leven: Palliatieve zorg Cicero Zorghuis.

 

Als u terminaal ziek bent en de laatste fase van uw leven niet thuis kunt of wilt doorbrengen, dan kunt u kiezen voor palliatieve zorg binnen Cicero Zorghuis. Dankzij professionele medewerkers kunnen wij hoogwaardige zorg bieden die zich kenmerkt door rust, zorgzaamheid en deskundigheid. Wij bieden u niet alleen goede lichamelijke zorg, maar hebben zeker zoveel aandacht voor de emotionele, sociale en spirituele aspecten in het leven en rondom het sterven. In deze tijd van afronding en afscheid staan uw wensen en behoeften centraal. Natuurlijk hebben wij ook aandacht voor uw familieleden of vrienden, die altijd bij ons terecht kunnen voor een praatje, voor steun of een troostende schouder.

 

Voor de dagelijkse verzorging en begeleiding staan gespecialiseerde verpleegkundigen en verzorgenden IG 24 uur per dag voor u klaar. Zij werken intensief samen met vakmensen uit diverse disciplines, zoals fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, diëtetiek, psychologie en geestelijke verzorging.

 

De vrijwilligers ondersteunen het dagelijkse leven op veel verschillende manieren. Zo is er altijd voldoende tijd en rust om individuele aandacht te schenken.

 

 

 

 

 

Adressen: 

 

Cicero Zorghuis

St. Brigidastraat 3, 6441 CR Brunssum

Tel: 045 207 19 00

E-mail:: zorghuis@cicerozorggroep.n

 

 
--------------------------------------------------------------------------------
 
 
 
 

Algemeen

Stichting Cicero Zorggroep

St. Brigidastraat 3

6441 CR Brunssum

 
 

Postbus 149

6440 AC Brunssum

 
 
 

Tel: 045 563 74 00 (algemeen)

E-mail: info@cicerozorggroep.nl

U kunt ons ook vinden op www.facebook.com/cicerozorggroep