Toon Hermans Huis Drenthe in Hoogeveen.

28-11-2022 14:16
 
 
 
 
 
 
 
 

Het Toon Hermans Huis Drenthe is een ontmoetingsplek zonder drempels voor mensen die te maken hebben met kanker.  De diagnose kanker brengt veel teweeg in je leven. Het zet je hele leven op de kop en er komen talloze vragen op je af, niet alleen als je zelf ziek bent ook bij de mensen in je naaste omgeving.  Het Toon Hermans Huis Drenthe is een plek waar je buiten de medische wereld, in een ongedwongen sfeer je verhaal kunt vertellen en waar je terecht kunt met vragen. Je wordt gezien als mens niet alleen als (ex) kankerpatiënt. We zijn een laagdrempelig centrum waar psycho-oncologische zorg wordt geboden, waar een luisterend oor en troost worden gegeven en waar je je kunt ontspannen door creatief bezig te zijn.

Regelmatig organiseert het THHD thema avonden over een bepaalde vorm van kanker of lezingen over onderwerpen die gerelateerd zijn aan de ziekte, zoals vermoeidheid en erfelijkheid.

 

Klik hier, bel ons (0528 – 820 236) of kom eens langs om te zien waarmee we je kunnen helpen om door een moeilijke periode in je leven te komen en de nieuwe balans te vinden in je leven met of na kanker.

Je kunt tijdens de openingstijden vrij binnenlopen voor een luisterend oor of informatie. Je hoeft geen afspraak te maken. We bieden naast een persoonlijk gesprek ook activiteiten aan zoals ….
 
 
 
 
 
 

 

Adres:

Toon Hermans Huis Drenthe

Brinkstraat 5

7902 AC  Hoogeveen

Tel: 0528 – 820 236

E-mail: info@thhd.nl

Contactformulier: www.toonhermanshuisdrenthe.nl/contact/

 
 
 
 
 

 

Het Toon Hermans Huis Drenthe is geopend:

Iedere dinsdag, woensdag en donderdag van 13:30 tot 16:00 uur

 
 
 

 

Aangepaste Openingstijden 2023:

 
  • Juli: dinsdag en donderdag 13.30- – 16.00 uur
 
  • Augustus: dinsdag 13.30 – 16.00 uur