Yoga onder begeleiding van Monique Vermeulen bij Toon Hermans Huis Maastricht. / Elke dinsdag.

02-01-2024 09:45

 

 

 

 

Yoga:

 

Gecombineerde yoga/meditatielessen die u begeleiden bij ontspanning met behulp van ademhalingsoefeningen en houdingen om zonder grote inspanning, mogelijke blokkades op te heffen.

 

Monique Vermeulen: "Door mijn passie voor dans, beweging en muziek ben ik met yoga in aanraking gekomen. Sinds 2009 geef ik les in yoga en heb verschillende docentenopleidingen gaan volgen ter verdieping. Naast  opleidingen en workshops volgen is mijn persoonlijke dagelijkse yogabeoefening misschien wel de meest leerzame “opleiding. In mijn yogalessen staan flow, ontspanning, verbinding maken met jezelf, ademhalen en bewustwording centraal. Naast yogadocent ben ik ook holistisch massagetherapeute. Zowel in het lesgeven als in het masseren probeer ik mensen de ervaring te geven om dichter bij zich zelf te komen. Tot ziens op de mat!"

 

 

 

 

Data + Tijd:

 
  • Elke dinsdag - 9:45 tot 10:45 & 11:30 tot 12;30 uur
 
 
 
 
 
 
 

 

Kosten:

€7,50 per persoon per les (ook los te volgen.

 

 

 

 

 

Interesse?


Wil je meer weten of je aanmelden voor de les? Stuur dan even een e-mail naar: info@toonhermanshuismaastricht.nl of bel 043 362 10 00 of loop binnen in het Toon Hermans Huis. Mocht je alsnog verhinderd zijn, vinden wij het fijn ook daar een berichtje van te krijgen.

 

 

 

 

 

Adres + Tel:

Toon Hermans Huis Maastricht,

Sint Servaasklooster 33,

6211 TE Maastricht.

Tel: +31 (0)43 326 1000

E-mail: info@toonhermanshuismaastricht.nl    

 

 

 

 

 

 

Bron: www.toonhermanshuismaastricht.nl