Yoga bij ziekte en herstel (groep I) bij Viore Centrum te Hilversum op 8 Mei 2024.

08-05-2024 10:00

 

 

                                       

                                      

 

 

 

Yoga bij ziekte en herstel (groep I) op 8 & 15 mei 2024 van 10:00 tot 11:15 uur.

 

 

Wanneer kanker of de gevolgen daarvan een rol gaan spelen, dan wordt yoga ‘een ochtend niet ziek zijn’, positief bezig zijn en ontspannen. De confrontatie met kanker kan angst, vermoeidheid, boosheid en onzekerheid veroorzaken. Yoga kan je helpen rustiger te slapen, angst los te laten, leren om te gaan met stress, het immuunsysteem te versterken, meer energie en kracht op te bouwen en weer vertrouwen te krijgen in je lichaam. De lessen worden verzorgd door ervaren yogadocenten, die zich richten op verbetering van de balans, welbevinden, kwaliteit van leven, op herstel van eenheid tussen lichaam, geest en ziel.

 

 

De rustgevende yogahoudingen, visualisaties, meditatie en ademhalingsoefeningen worden aangepast aan jouw mogelijkheden en uitgezocht op wat bijdraagt aan jouw herstel. Deze yoga is ook voor mensen die van dichtbij het leven met kanker meemaken, zoals partners. Yoga biedt de mogelijkheid om op moeilijke momenten ondersteuning te ervaren.

 

We raden je aan, voordat je deelneemt aan de yoga, dit met je arts te overleggen. Ook vragen wij je om van te voren een intakeformulier in te vullen, om zo de yoga op jouw persoonlijke situatie te kunnen afstemmen. Deelname aan de yoga is op eigen risico.

 

 

 

 

Benodigdheden: 

Makkelijk zittende kleding en een grote badhanddoek.

 

 

 

 

 
 

 

Aanmelden:

 
 

 

  • Aanmelden kan via aanmeldmodule op de website van Viore Cetrum. Wij kijken dan of er plek is in de groep

 
 
  • Voorafgaand aan je eerste les sturen we je een intakeformulier toe

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Adres + Tel:

Viore Centrum.

Oosterengweg 44,

1212 CN Hilversum.

Tel: 035 - 68 53 532

E-mail: info@viore.org   

 

 

 

 

 

 

Bron: www.viore.org