Zeven voor Leven op 26 Mei 2024.

26-05-2024 08:07

 

 

 

 

 

Wil jij dat kanker eerder wordt gezien?

 


Ga dan op zondag 26 mei 2024 de sportieve uitdaging aan. Bedwing de pittige beklimmingen in de mooie omgeving van Berg en Dal tijdens het evenement Zeven voor Leven. 

 

 

Fiets mee en haal samen zoveel mogelijk geld op voor onderzoek naar kanker.

 

 

 

Want kanker raakt ons allemaal, nog steeds komt 1 op de 3 ermee in aanraking. 

 

 

Wil jij je steentje bijdragen?

 

Schrijf dan in!

 

 

Fiets mee om kanker op tijd te signaleren!

 
 
Tijdens Zeven voor Leven ga je fietsen voor het goede doel! Haal het beste uit jezelf en haal geld op voor onderzoek naar en preventie van kanker. Een deel van het geld wordt gedoneerd aan de Stichting Kanker Zien. Het doel van deze stichting: kanker in een eerder stadium kunnen diagnosticeren en tumoren gerichter kunnen behandelen. Hierdoor wordt ook de kwaliteit van leven na behandeling verbeterd. 
 
 
 
 
 

Help jij ook mee?

 

Je gaat de uitdaging aan om zeven keer (of zo vaak jij kan) het parcours van een kleine 20 kilometer door de prachtige omgeving van de Gemeente Berg en Dal met de fiets af te leggen. Dit mag een racefiets zijn, een mountainbike maar ook handbikes en e-bikes zijn toegestaan. Rijd je zeven rondes , dan overwin je meer dan 2.000 hoogtemeters . En dat gewoon in Nederland!

 

 

Kun jij de Zevenheuvelenweg bedwingen?

 
 
 

 

Editie 26 mei 2024:

 

Voor de editie op 26 mei 2024 gaan we er weer voor iedereen een prachtig georganiseerd evenement van maken met een diversiteit aan side-events en activiteiten rondom het parcours voor deelnemers en toeschouwers.

 

 

Inschrijven kost € 49,- . Dit inschrijfgeld wordt gebruikt om het evenement te organiseren.
 
 

Heb je kanker in je naaste omgeving meegemaakt, onlangs zelf de strijd aan moeten gaan of houd je van fietsen en wil je graag je steentje bijdragen aan onderzoek naar het eerder zien van kanker? Ga de uitdaging aan!

 

 

De start en finish zijn op het speciaal ingerichte evenemententerrein van camping Nederrijkswald aan de Zevenheuvelenweg 47 in Berg en Dal.

 

Start om 8:07 en de finish sluit om 17:07 uur.

 
 
 
 

Voor meer informatie en inschrijven klik hier